LEHDISTÖTIEDOTE/JULKAISUVAPAA

 

FC Inter Turku, Audience Engage™ ja PayIQ:  2020-luvun mobiilityökalut seuroille

Audience Engage™ –alusta jalkapalloon

 

FC Inter Turku ottaa ensimmäisenä suomalaisena jalkapalloseurana käyttöön Audience Engage™ -teknologian. Wallasvaara Engage Oy:n yhteistyössä FC Inter Turun kanssa kehittämä alusta tarjoaa 2020-luvun työkalun vuoropuheluun kannattajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Torstaina Inter-Ilves ottelussa julkaistava FC Inter Turku –mobiilisovellus ei ole vain mobiilisovellus. Se päivittyy jatkuvasti Audience Engage™ –julkaisujärjestelmän tietokannasta ja tarjoaa näin joukkueille joustavan ja edullisen tavan tarjota elävää, ajankohtaista ja muuttuvaa sisältöä kannattajille. 


Hyvästi loputtomat kirjautumiset ja maksupäätteet

Palkitun maksulliikennekumppanimme PayIQ:n avulla Audience Engage™ tarjoaa ennenkokematonta helppoutta myyjälle ja ostajalle. Kaikki ostamisen palvelut ja laaja maksutapavalikoima on integroitu sovelluksen elinkaarella yhden kertakirjautumisen ja pin-koodin taakse, eikä vaadi edes myyjältä muuta kuin mobiililaitteen.


Seurat ja tapahtumat kukoistavat

"FC Inter Turun ennakkoluuloton päänavaus on meille merkittävä askel. Paavo Nurmi Gamesin virallisen sovelluksen, Paavo Liven jälkeen FC Inter Turku on toinen Audience Engage™ –sovellus App storessa ja Google Play-kaupassa", kertoo konseptin kehittäjä Martti Wallasvaara. "Suomalaisessa urheilussa on totuttu niukkuuden jakamiseen. Yhdessä PayIQ.n kanssa tuomme markkinoille välineen, jolla seurat ja tapahtumat kukoistavat: modernisoivat tarjoomaansa sposoreille, luovat uusia ansaintaväyliä– ja ennen kaikkea– pitävät parempaa yhteyttä kannattajiinsa."